Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-29@19:34:23 GMT

«ثبات مدیریت در البرز » خاطره‌ای که به اغما رفت

تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۹۰۳۶۳

«ثبات مدیریت در البرز » خاطره‌ای که به اغما رفت

عفت السادات شریعتی: با روی کار آمدن دولت سیزدهم با شعار «دولت مردمی» و همزمان چینش اعضای جدید با رویکردی انقلابی در شورای ششم در شهر کرج، انتظار مردم از مدیریت شهری این کلانشهر بالا رفت اما دیری نپایید که مردم با تغییرات سلسله‌ای در کالبد شهرداری و انتصابات بی‌فاصله به این مهم پی بردند که شورا در انتخاب شهردار چندان موفق عمل نکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از همان روزها هم پارلمان‌نشینان شهری در گعده‌ها و گروه‌های خلوت و پیدای خود بر سر این موضوع زیاد به بحث و شور نشستند و گاه نتیجه‌ای از این مذاکرات در جلسات علنی شورای شهر نیز تراوش می‌کرد تا اینکه در بیست و نهم خرداد بالاخره جلسه استیضاح شهردار کرج برگزار و «مصطفی سعیدی سیرائی» که از چهاردهم مرداد سکان مدیریت شهری کرج را عهده‌دار بود، با رأی نمایندگان شورای شهر برکنار و «منوچهر غفاری» به عنوان سرپرست شهرداری کرج معرفی شد.

نکته جالب آنکه هم سعیدی و هم غفاری سابقه خدمت در مدیریت شهری فردیس را داشته‌اند و هر دو زمانی سکان‌دار شهرداری این شهر بودند. شهری که از ابتدای انتزاع از کرج و تولد به عنوان شهرستان با افت و خیز فراوان در شورای شهر و بالطبع فراز و فرودهای بسیار در انتخاب شهردار روبرو بوده و هست؛ به طوری که پارلمان شهری فردیس در طول دوره 4 ساله قبلی با عزل و نصب شهردار دست به گریبان بود و گویا همان روند نه تنها در انتخاب شهردار که در ورود قانونی اعضای شورای کنونی شهر فردیس هم وجود دارد.

در دومین دوره شورای شهر فردیس بارها لیست علی‌البدل بنا به دلایل قانونی تغییر کرده است و تا این شورا به یک انسجام نسبی در تفکر و تفاهم می‌رسد، اعضایی از پارلمان شهری جدا و افرادی به آن می‌پیوندند! نتیجه این عدم انسجام نه تنها در عملکرد شورا مشهود است که در انتخاب شهردار نیز خود را نشان داده به طوری که روز گذشته «محمد آژیر» شهردار فردیس به دلیل عدم سکونت در فردیس برکنار و «حسین عاشوری» به عنوان سرپرست شهرداری فردیس روی کار آمد.

تغییرات مدیریتی در همه اَرکان و اُرگان‌ها امری مرسوم و متداول است ولی وقتی در یک بازه زمانی کوتاه مدیر ارشدی جابه‌جا و به دنبال وی مدیران و معاونان نیز تغییر کنند، مسلما آنچه برای شهر و جامعه به ارمغان خواهد آورد آن دستاوردی نیست که در جامعه‌ای رقم خواهد خورد که مدیران و مسئولان در کمال امنیت شغلی و روانی برای شهر و کشور خویش به ارمغان خواهند آورد.

با نگاهی به تاریخچه این تغییرات مدیریتی در البرز ردپای قدیمی «عدم حضور مدیران بومی» در راس کار را شاهدیم. همان توصیه‌ای که بارها و بارها مسئولان و متولیان گوشزد کردند ولی متاسفانه نادیده گرفته شد. براستی اگر در انتصاب و انتخاب به دو اصل «شایسته‌گزینی» و «نیروی بومی» توجه بیشتری می‌شد، اگر فارغ از توصیه این دوست و خواهش آن مسئول، انتخاب بر اساس صلاح جامعه صورت می‌گرفت، شاهد این هم بی‌ثباتی در مدیریت بودیم؟

امید آنکه شورای شهر و شهردارِ این دو شهر این بار بعد از این همه حدس و گمان در گزینش و قبول خدمت، به انتخاب و قبول مسئولیت خود یقین داشته باشند و بعد از یکسالی که وقت شورا به انتخاب شهردار و انتصابات پی در پی گذشت، فکری نیز به حال شهری کنند که در زیر آوار بدهی و ازدحام پروژه‌های نیمه‌کاره رمقی برای ادامه و نفسی برای بقا ندارد.

کد خبر 1643560

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: انتخاب شهردار شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۹۰۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های قانونی جدید شهردار قم برای ادامه حضور در مدیریت شهری

حسین صابری،عضو شورای اسلامی شهر قم گفت: سیدمرتضی سقائیان نژاد شهردار کنونی قم بیش از ۷۲ سال سن دارد و طبق مفاد صریح آیین‌نامه استخدامی اعضای هیئت علمی و مستندات قانونی و ماده ۹۶ این آیین‌نامه، در حال حاضر بازنشسته می‌باشد.

وی ادامه داد: بر اساس قانون ممنوعیت بکارگیری بازنشستگان در سال ۹۵ و اصلاحات بعدی از قانونی دیگر امکان ادامه فعالیت وی در جایگاه شهردار قم امکان پذیر نیست.

این عضو شورای اسلامی شهر قم گفت: ادامه فعالیت وی در جایگاه شهرداری قم بخاطر قانون ممنوعیت بکارگیری بازنشستگان، احتمال ابطال در اسناد و اوراق تعهد آور و غیرقانونی بودن در تصرف در اموال را به همراه داشته باشد.

صابری تصریح کرد: بر همین اساس هرگونه امضای پیمان و قرارداد‌ها توسط وی می‌تواند همراه با مشکلات حقوقی و خسارت برای مجموعه مدیریت شهری قم باشد.

منبع:ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • عملکرد مدیریت شهری خوی با کلانشهرهای کشور قابل مقایسه است
  • مرحله دوم انتخابات در البرز به صورت نیمه الکترونیک برگزار می‌شود
  • چالش‌های قانونی جدید شهردار قم برای ادامه حضور در مدیریت شهری
  • تقدیر استاندار کرمان از اقدام مدیریت شهری رفسنجان/ دهه هشتادی‌ها مدیران فردای جامعه هستند
  • آمادگی داریم برای رفع مشکلات اصفهان کنار مدیریت استان بایستیم
  • تغییر زیاد در مدیریت شهری آسیب‌ جدی به شهر وارد می‌کند
  • هشدار نسبت به برخورد قضایی با تخلفات شهری
  • برخورد بدون اغماض دستگاه قضایی با تخلفات شهری
  • توصیه‌های رئیس دستگاه قضای البرز به شورای شهر کرج
  • پیگیری انتقال مدیریت زندان قزلحصار از تهران به استان البرز